për

Horoscopefortoday.org është argëtuese faqe ku ju mund të shikoni në ditën tuaj me horoskop ditor për kurrizin, mirëqenien dhe dashuri çështje. Një horoskop është një grafik vizionar apo tabelë duke folur për vendet e Diellit, Hënë, planetet, Perspektivat profetike dhe pikat delikate në sezonin e një rast, për shembull, fotografi e futjes së njeriut në botë. Ajo është përdorur si një teknikë për hamendje në lidhje me raste identifikimin me pikë në kohë ajo flet për, dhe kjo formon premisat e konventave horoscopic e padoqe kristal.

Crystal gazing është hetimi i zhvillimeve dhe vendet relative të pyetjeve qiellore si metoda për të shqiptuar shortari të dhënave në lidhje me çështjet e njeriut dhe raste të kësaj toke. Crystal gazing ka datë për të në çdo rast i dyti mijë vjet pes, dhe ka themelet e saj themelor në kuadrin kalendarik përdorur për të parashikuar lëvizjet e rastit dhe për të deshifroj cikle qiellore, si treguesit e disnivel qiellore. Shumë shoqëri janë bashkuar rëndësi për raste kozmike, dhe disa -, për shembull, indianët, kinez, dhe Maya - krijuar zgjerohet korniza për të parashikuar raste tokësore nga perceptimet hyjnore.

Në si përdorim mënyrë, Horoskop rregullisht aludon për përkthim të një Gezer Crystal, zakonisht në funksion të një marrëveshje të diellit mundësuar Sun shenjave treguar fatin njerëzve,; të ndërtuar tërësisht në dritën e pozitës së Diellit në sezonin e lindjes, ose në datën e-libër pamatësi e një rast, si në padoqe kristal kineze. Në mënyrë të veçantë, gazeta të shumta ditore dhe revistat përcjellë seksione parashikues, shkruar në ekspozitë që mund të përbërë më shumë për të rritur lexuesve sesa fiksimin straightforwardly të diellit ose të ndryshme pjesëve të grupit planetare aty pranë, gjoja në funksion të ndikimeve qiellore në lidhje me situatën zodiacal e Diellit në shtrirje të gjatë të lindjes, majë (2 ditë më parë ose një shenjë të veçantë, një mbulesë), ose filtroj (muaji i izoluar në 3 Përfshin kohë dhjetë-ditore) i periudhës së individit e lindjes, njohur shenjë Sun e personit ose “shenje Ylli” në dritën e zodiakut tropikale.

Zodiakut është duke u përdorur nga koha romake, në dritën e ideve të fituara nga stargazing helenistike nga kozmologji babilonas i afatit kohor Kaldeasit (në mes të parë mijë vjet para Krishtit), që, thusly, mori nga një marrëveshje paraprake të marrëveshjeve të yjeve përgjatë ekliptik. Përkundër faktit se zodiakut mbetet premisa e ekliptik rregulluar kornizën duke u përdorur në kozmologji tjetër përveç atij qendror.

Asnjë hetimet logjike kanë demonstruar ndihmë për saktësi të horoscopes, dhe strategjitë e përdorura për të bërë përkthimet janë pseudo-scientific.In sistem logjik nuk ka njohur shoqatë aktuale ekziston që mund të jenë përgjegjës për transmetimin e ndikimit afirmuar midis një burri dhe pozicionin e yjeve në qiell tani e lindjes. Në të gjitha testet përfunduar, mbajtja e teknika të rrepta për të përfshirë një tubim kontrollit dhe verbuese legjitime në mesin experimenters dhe subjektet, horoscopes kanë treguar asnjë ndikim kaluar mundësi papërlyer.

[Total: 1    Average: 5/5]